Jasin (Suret e shkurtra) (Emrat e Allahut)

Jasin (Suret e shkurtra) (Emrat e Allahut)

Jasin (Suret e shkurtra) (Emrat e Allahut)

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libërth ju paraqet emrat e bukur të Allahut të Lartësuar dhe disa sure të shkurtëra.

Autor: Kalem
Faqe: 112
Botues: Kalem