Industria e Suksesit

Industria e Suksesit

Industria e Suksesit

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri "Industria e suksesit" është një kontribut shumëpalësh idesh dhe eksperiencash, që meritojne denjësisht vëmendje. Ato janë rradhitur në një formë vërtetëtë arrirë, që t'i japin individit një imazh të ndriçuar, prezantim tërheqës, ide praktike dhe orientime konkrete që e thërrasin dhe ndjellin atë më së miri kah suksesi.

Autor: Tarik Suejdan
Perktheu: Altin Torba
Faqe: 399
Botues: Mesazhi
Titulli: Sina'atu En-Nexhai