Imam Buhariu Jeta dhe Vepra

Imam Buhariu Jeta dhe Vepra

Imam Buhariu Jeta dhe Vepra

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Historia botërore në faqet e saj ka shënuar një varg personalitetsh të shquara, të cilët kanë lënë gjurmë në epokën e vet, natyrisht çdonjëri në fushën dhe me aktivitetin e vet personal.

Titulli: Shkrime Ramazani
Autor: Bashkim Aliu
Faqe: 124
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Botues: Furkan