I vetëm je këndelle Veten

I vetëm je këndelle Veten

I vetëm je këndelle Veten

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ka zemra që jetojnë në oqeanet e dashurisë për Allahun, e prej tyre dalin fjalë që hyjnë në zemrat tjera po në atë gjendje. Allahu dhëntë bereqetin e dashurisë së Tij për autorin dhe lexuesit e këtij libri të frymëzuar nga kjo dashuri hyjnore.

Autor: Avni Tafili
Faqe: 323
Botues: Zgjim