Histori e Qytetrimit Islam

Histori e Qytetrimit Islam

Histori e Qytetrimit Islam

Regular price 1,000.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Me rastin e hartimit të librit "Histori e qytetërimit Islam", kemi pasur paraysh plan-programin mësimor të Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë dhe Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë dhe Fakulteti të Filologhisë të Universitetit Publik të Prishtinës, institucione, ku është ligjëruar kjo lëndë.

Autor: Qazim Qazimi
Botues: Kryesia e Bashkësis Islame të Republikës së Kosovës, Dituria Islame.
Faqe: 608