Hapa drejt Lumturisë

Hapa drejt Lumturisë

Hapa drejt Lumturisë

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Lumturia është Xhenneti i ëndrrave dhe fundi i shpresës, çdo njeriu ia ka ëndja për të pasur, porse atë pak njerëz e posedojnë. Edhe pse njërzit dallojnë në jetën e tyre mirëpo që të gjithë janë të pajtimit për kërkimin e lumturisë.

Autor: Muhamed Ibn Kasim
Përkthyes: Nexhat Ceka
Faqe: 162
Botues: Xhamia Mëshira Barmherzigkeit