Futbolli ndërjmjet dobive dhe dëmve të sheriatit

Futbolli ndërjmjet dobive dhe dëmve të sheriatit

Futbolli ndërjmjet dobive dhe dëmve të sheriatit

Regular price 60.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Vertet qe loja e futbollit konsiderohet si sporti popullor me i perhapur dhe me i mire ne bote, perhapja e te cilit filloi pas luftes se dyte boterore dhe qe ne ate kohe u be ky sport nje dukuri shocierore dhe u bene mjeshtrat e tij prej me ndricuesve dhe te shoqerise dhe me te shquarit e me te pasurit. Perkujdesje e vecante dhe interesim i madh i eshte dhene ketij sporti edhe prej njerezve ne te gjitha vendet arabe te kohes se sotme, aq sa nuk ka ndonje ceshtje tjeter qe te konkuroje ate!!

Me gjithe ngjarjet e medha qe po ndodhin sot ne bote, kjo loje eshte bere menyra e mashtrimit te plote te publikut te te gjitha shtresave. Shohim reagimin e tyre ndaj ndeshjeve te futbollit te jete me i forte se reagimi 

Autor: Meshur Hasen Al Selman
Titulli: Kurtul Kademi bejnel mesalihi uel mefasidi esh sherije
Përkthyes: Ebu Enes Bledar Albani
Faqe: 56
Botues: Imam Albani