Fuqia e vetëkontrollit

Fuqia e vetëkontrollit

Fuqia e vetëkontrollit

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ti sot je aty ku të kanë sjellë mendimet e tua dhe nesër do të nisesh nga aty ku do të rrëbejnë mendimet tua.

Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Artan Musliu
Faqe: 270
Botues: Sira