Fundi i Botës

Fundi i Botës

Fundi i Botës

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Sa herë që njeriu zhvillohet dhe mendon se e ka zotëruar Tokën dhe gjithçka që ndodhet në të, si dhe mendon se ka mundësi të bëj në të ç'të dëshiroj, pikërisht atëherë vjen urdheri i Allahut i cili shkatërron çdo gjë.

Autor: Muhammed Muteveli Sharavi
Përkthyes: Musli Vërbani
Faqe: 219
Botues: Lexo