Fundi i Botës

Fundi i Botës

Fundi i Botës

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në kohën e sotme, çdo kush ka mbetur i hutuar duke parë nëpër biblioteka dhe faqe interneti mendime e shpifje nga më të ndryshmet  për ndodhitë e sv ardhmes. Ata që kanë nxjerrë lloj-lloj pretendimesh, mbështeten gjoja, në ajete dhe hadithe, të cilat tregojnë për ngjarjet që do të vijnë dhe që lidhen me shenjat e Kijametit.

Autori: Muhamed Arifi
Përkthehu: Naim Karaj
Boton: Qendra "Teuhidi"
Faqe: 288