Fshetësit e Numrit Katër

Fshetësit e Numrit Katër

Fshetësit e Numrit Katër

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Librin është një punim i veçantë, të cilin kam punuar brenda katë viteve dhe që ka një përmbledhje të përgjitshme rreth shumë sferave të cilat kanë të bëjnë me numrin katër.

Autor: Shaban Ramani
Faqe: 144