Fshehtësia e Vërtet

Fshehtësia e Vërtet

Fshehtësia e Vërtet

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Si qenie njerëzore, në të gjithëë dëshirojmë lumturi, shëndet të mirë dhe qetësi të mendjes. Si musliman, ne përpiqemi të jetojmë në pajtim me besimet tona islame, me qëllim të arritjes së kënaqësisë së Allahut dhe arrijtes së Xhenetit në botën tjetër. Mirpo, shtrohet pyetjam, cila është qasja jonë ndaj realizmit të këtyre orvatjeve?

Autor: Amira Ajad
Përktheu: Driton Maxhuni
Titulli: The Ture Secret
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 304