Fragmente nga jeta e Sahabëve

Fragmente nga jeta e Sahabëve

Fragmente nga jeta e Sahabëve

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Thotë Abdullah ibn Mesudi (Allahu qoftë i kënaqur me të) Nëse dikush deshiron ta merr për shembull dikë le ti merr ata që kan vdekur sepse të gjallët, nuk janë të sigurt nga sprovat. Nuk mund të gjesh njerëz më të mirë për ti marr si udhrrëfyes sesa shokët e Muhamedit (salallahu alejhi ve selem) Njerëzit me zemra më të mira të këtij Umeti, njerëzit më të thelluar në ditur, ishin mesatar në fe dhe më së miri e ndiqnin rrugën e të dërguarit, njerëz të cilët Allahu i zgjodhi të jenë shoqërues dhe ndihmues së fesë së Tij, dinja vlerën atyre dhe kapuni pas udhëzimeve të tyre se me të vërtet ata ishin të udhëzuar në rrugën e drejtë. Libri në vete përmban historin e 27 Sahabeve.

Autor: Ebu Ubejd
Botues: Shtëpia Botuese "Kalem"
Titulli: Fragmente nga Jeta e Sahabeve
Perktheu: Mr.Qemajl Morina
Faqe: 448