Flakja e Shqetësimeve

Flakja e Shqetësimeve

Flakja e Shqetësimeve

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

PROFETI JUNUS [ALEJFII SELAM] "Edhe Junusi ishte nje nga to Derguarit tane." [Es-Saffat: 139] Ne te frymezuam ty me shpallje sikurse e patem frymezuar Nuhun dhe Pejkamberet pas tij; e patem frymezuar Ibrahimin, Ismail-in, Is'hakun, Jakubin dhe pasardhesit e tij, Isa-in, Ejubin, Junusin, Harunin, Sulejmanin, e Davudit i patem dhene Zeburin." [En-Nisa: 16341 "(Shperbylem) Edhe Ismailin, Eljesane, Ju-nusin dhe Lutin. Te gjithe keta i vecuam mbi njerezit tjere." [El-En'am: 86] "Po Zoti i tij, e beri ate te zgjedhur prej te mireve." [El-Kalem: 501 I lindur ne Ninevah, Mosul', Junus bin Matta ishte njeri nga dy Pejgamberet i cili u emerua sipas nenes se tij, tjetri ishte Isa [alejhi selam].

AUTOR: Ibn Tejmije
Përktheu: Osman Osmani
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 192