Fjala e Rrugës

Fjala e Rrugës

Fjala e Rrugës

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Bota është luftë e "rrugëve" dhe "kaheve". Karavani i pegamberisë nisi rrugën për rindërimin edhe përmisimin e shoqërive përmes shpalljes. Ky udhëtim kishte për qëllim zhdukjen e pakiblshmërisë dhe kibleve të gabuara dhe sjelljen e një kibleje të re. Pra, rrugëtimi që në thelbin e thirrjes në Islam.

Titulli: Fjala e rrugës
Autor: Ramazan Kajan
Përkthyes: Shpëtim Hyseni
Faqe: 185
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Shtëpia Botuese "Furkan"