Femra nënë hijen e parimeve islame

Femra nënë hijen e parimeve islame

Femra nënë hijen e parimeve islame

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Jeta nuk është e pakuptimtë, kemi lindur nga toka - nga argjila, por jo rastësisht e as nga nevoja. U krijuam me vullnetin dhe dëshirën e Krijuesit. E pranuem Krijuesin Zot...

Autor: Ebu Ubejd
Botues: Shtëpia Botuese "Dëshmia"
Faqe: 136