Europa flet Arabisht

Europa flet Arabisht

Europa flet Arabisht

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Arabishtja i ka dhënë Europës pambuk për beshmbathje, sheqerka për të ngrënë, kafe për të pirë shah për të luajtur, revista për të lexuar, dyshekë për të fjetur dhe sheqer që të embëltohet.

Autor: V. Abdur Rahim
Përkthyes: Artur Pirraçi
Titulli Origjinalit: Europe Speaks Arabic
Faqe: 193
Botues: Mesazhi