Emrat e bukur të Allahut

Emrat e bukur të Allahut

Emrat e bukur të Allahut

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Për Allahun janë emrat më të bukur, e jo për dikë tjetër.
Për Allahun është gjuha e zemrës, gjuha e mendjes, gjuha e shpirtit, madje dhe gjuha e gjymtyrëve.

Autor: Muhamed Muteveli Sharavi
Përkthyes: Sulejman Rrustemi & Eduard Thartori
Faqe: 191
Botues: Fondacioni i Rinisë Islame