Elif i thjeshtëzuar

Elif i thjeshtëzuar

Elif i thjeshtëzuar

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Nëse e mësoni Kuranin famëlartë, do të ndërtoni ardhmërinë tuaj dhe do të jeni ata që e edukojnë shoqërinë, pikërisht mund ti mësoni shkronjat e gjuhës arabe prej këtij Elifi të thjeshtësuar.

AUTOR: Dhulkarnejn Ramadani
BOTUES: Shtëpia Botuese "Thirrja"
BOTUES: 36