Edukata Shpirtërore

Edukata Shpirtërore

Edukata Shpirtërore

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Feja islame mori hov dhe u përhap me një shpejtësi të habitshme dhe të paparë në histronë botërore. Pa kaluar tre dekada pas predikuesit dhe mësuesit të madh, Muhamedit a.s, islami shtroi rrugën e vet të sigurt dhe depërtoi në zemrat e miliona njerëzve.

Edukata është e lavdëruar nga të gjithë, është e bukuaruar në çdo vend dhe përmbendja e saj përshkron të gjitha kohërat.

Autor: Saimir Bulku
Faqe: 366
Botues: SIRA