E Vërteta e Hidhur

E Vërteta e Hidhur

E Vërteta e Hidhur

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Disa njerëz e kalojnë jetën ashtu çec e kalon pasturesi i rrugëve përpara dyqaneve të floririt, pa i hedhur sytë nga stolitë e shndritshme, pasi nuk i interesojnë ato sende, ose siç kalon puntëori me mëditje nëpër arat e mbjella e të mbushura me pordhim dhe fruta plot, që nuk mendon përveçse të marrë mëditjen e tij.

Titulli: E vërteta e hidhur
Autor: Muhamed Gazali
Përkthyes: Lavdrim Hamja 
Faqe: 276 
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan