E bija e hoxhës, fotomodele

E bija e hoxhës, fotomodele

E bija e hoxhës, fotomodele

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Me shkrirjen e dëborës mbi çatinë e shtëpis prej druri, uji kishte pikuar brenda dhe kishte lagur çdo anë. Vajza e re e shtëpisë, Fatma i vendoste enët që kishte në dorë nëpër vendet ku i pikonte uji duke shfaqur rebelimin e tepërt të saj...

Autor: Emine Shenlikoglu
Titulli: Imamin maken kizi
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Faqe: 320
Botues: Sira