Dispozitat mbi Fyesin e Pejgamerit (a.s)

Dispozitat mbi Fyesin e Pejgamerit (a.s)

Dispozitat mbi Fyesin e Pejgamerit (a.s)

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Shigjetat kunder parimeve Islame dhe dispozitave te prera te akides dhe sheriatit jane to shumta ne kohen tone; Fuqite e medha te kufrit shpallen lufte kunder Islamit, ata e paraqiten Islamin si rezik para  popujve te tyre, armik i cili sipas tyre do to shkaterron te gjithe para tij, kinse ai do t'i zhduke to gjitha perparimet e civilizimit dhe se do te fute njerezimin ne oqean te gjakut! Pas kesaj u dhane ne vendet tona punetoret e tyre, te cilet u zhveshen nga petkat e fese, sollen fjale tronditese ne lufte kunder fese dhe ummetit te tyre, qe as nuk arriti tu shkon neper mend miqve te tyre ne vendet jobesimtareve!
I kemi pare se si e larguan shenjterine e Kur'anit dhe sunetit ne teresi duke u bazuar ne dehjen e tAyre e cila eshte larg.

Autor: Ibn Tejmije
Titulli: Sarim'ul Meslul Ala Shatimir-Rasul
Përkthyes: Rexhep Memishi
Faqe: 383
Botues: Teuhid NET