Dispozita Fetare Per Ciklin Menstrual Hemoragjine Dhe Lehoninë

Dispozita Fetare Per Ciklin Menstrual Hemoragjine Dhe Lehoninë

Dispozita Fetare Per Ciklin Menstrual Hemoragjine Dhe Lehoninë

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Per librin Studimi i kesaj problematike duhet pranuar se nuk eshte i lehti duke pasur parasysh vete nayren e nderlikuar te keyre frregullimeve. Disa dijetare ndoshta me ti drejte kane deklaruar se njohja dhe studimi i rasteve qe kane te bejne me ciklin menstrual dhe frregullimet e tjera femerore Jane si det pa breg. Kete me se miri e ilustron edhe rasti i imam Ahmedit, te cilit studimi i kesaj disipline i kishte marre afro disa vite. Shohim se dijetaret i kane kushtuar rendesi te madhe studimit te kesaj lende, pasi ka lidhje   jetike me adhurimin. Femra e pajisur me kete dije ne rastet e frregullimeve te  organizmit te saj, te  cilat kane te bejne me gjakderdhjen, do ti  menaxhoje me sukses ato. Ajo do to dije se kur duhen kryer detyrat fetare dhe kur duhet t'i lere ato dhe kjo do te krijoje  nje stabilitet ne fene e saj si dhe do t'ua mbylle deren cytjeve to shejtani turbulluesit te mendjeve tona. 

Ky liber eshte nje tentative modeste permes se cilis shpresojme qe femra  shqiptare do to njihet sado pak me trajtimin juridik qi Islami i ka bete ketyre problemeve ne njeren ane, e ne anen tjeter te ofrohet nje zgjidhje  per keto probleme. 

Autor: Lulzim Susuri
Botues: Shtëpia Botuese "Gjurma"
Faqe: 62