Dialogu me mikun Atesit

Dialogu me mikun Atesit

Dialogu me mikun Atesit

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Rënia e insketit në gjellë për shtruesin e pyetjeve është e parëndësishme dhe e pavlerë, por a nuk e ka mbytur mushkaja Lekën e Madh dhe a thua rënia e insektit nuk do të thotë futje e mikrobeve në ushqim dhe helmim i armatës së njerëzve.

Autor: Hasan El-Basriu
Përkthyes: Zejnullah Dërguti & Xhevrije Dërguti
Faqe: 238
Botues: Sira