Dhjetë çelësat e suksesit

Dhjetë çelësat e suksesit

Dhjetë çelësat e suksesit

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Hap pas hapi ky libër i mrekullueshëm do ta transformojë jetën tuaj të përditshme në një arenë të ngritjes personale. Autori më i shitur dhe ligjëruesi ndërkombëtar Dr. El Fekij do t’ju çojë në një udhëtim zbulimi dhe do t’ju tregojë 10 çelësat e suksesit që përdoren nga njerëzit më të suksesshëm: – Motivimi – Energjia – Mjeshtëria – Imagjinata – Veprimi – Pritshmëria – Përkushtimi – Fleksibiliteti – Durimi – Disiplina.

Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Arta Ujkaj
Faqe: 222
Botues: Sira