Devotshmëria

Devotshmëria

Devotshmëria

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kuptimi gjuhësor: Në Misbah qëndron: "Allahu i Madhërishë e ka ruajtur dhe mbrojtur nga e keqja." Baza (esenca) e këtyre fjalëve është veka.

Titulli: Devotshmëria
Autor: Ahmed Ferid
Përktheu: Sabahudin Fetahu
Faqe: 116
Formati: A5
Viti i botimit:2016
Botues: Furkan