Çelsat e Furnizimit

Çelsat e Furnizimit

Çelsat e Furnizimit

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Vërtet kërkimi i pasurisë dhe furnizimit ësht çeshtje që preokupon shumë myslimanë, ndërkohë vërehet se shum prej tyre mendojnë se dhënia dhe përkushtimi ndaj fesë ua pakëson pasurinë dhe mundësitë për furnizim.

Autor: Fadël Ilahi
Përktheu: Bekim Karaliti
Faqe: 79
Botues: Dëshmia