Bota Islame Sot dhe rruga drejt lavdisë

Bota Islame Sot dhe rruga drejt lavdisë

Bota Islame Sot dhe rruga drejt lavdisë

Regular price 60.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Fatkeqesia e botes islame sot eshte se ata e kane humbur rrugen e drejte, dhe se ata nuk e kane njohur Islamin, me te cilin arrihet Iumturia e dynjase dhe e ahiretit se bashku.

Dhe nese ne disa raste muslimanet jetojne ne percmim e te persekutuar nga kafirat dhe idhujtaret, edhe nese vriten dhe kryqezohen , pastaj vdesin, nuk ka dyshim se ata vdesin te  Iumtur, edhe nese ne dynja kane jetuar te percmuar dhe te persekutuar.

Pra, trajtimi dhe zgjidhja eshte: "Pra, ikni shpejt drejt Allahut!" Qe do to thote: Kuptoni ate qe ka thene Allahu dhe i Derguari i Allahut, dhe veproni me ate qe ka thene Allahu dhe i Derguari i Allahut 

(Paqja dhe besimi i Allahut qofshin mbi te') 

Autor: Muhamed Nasirudin El Albani
Përkthyes: Bledar Karaj el Albani
Faqe: 55
Botues: Imam Albani