Bota e Melekëve

Bota e Melekëve

Bota e Melekëve

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Besimi në melekët është një prej bazave të besimit dhe imani nuk plotësohet pa besuar në ketë bazë. Melekët janë një prej botëve të fshehta, për besimin e të cilëve All-llahu i lavdëroi besimtarët, meqë ata e vërtetuan lajmin e All-llahut dhe të Dërguarit të Tij rreth asaj bote.

Titulli: Bota e melekëve
Autor: Omer Sulejman El Eshkari
Përkthyes: Rexhep Suma
Faqe: 118
Formati: A5
Viti i botimit: 2012
Botues: Furkan