Biografia e Hasan Ibn Ali

Biografia e Hasan Ibn Ali

Biografia e Hasan Ibn Ali

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

 

Jeta e Hasan ibn Aliut (r.a) demonstron prioritetin e lartë që duhet t'i kushtohet unitetit të Umetit. Ky është një mësim i rëndësishëm për liderët e të gjitha niveleve. Nganjëherë është e domosdoshme të lëshojmë pe dhe të heqim dorë nga pushteti për të mirën e Umetit.

Autor: Ali Muhamed Sallabi
Përktheu: Friton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 328