Arti Bashkëveprimit me Njerëz

Arti Bashkëveprimit me Njerëz

Arti Bashkëveprimit me Njerëz

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Aftesite e gjuhes jane shume te medha, aq sa njeri nga njerezit e suksesshem ne jete, qe kishte para, bashkeshorte, kompani e shume gjera te tjera, kur e pyeten: "Nese i humbet te gjitha kompanite, pasurine, njohjet dhe te gjitha aftesite qe ke, e te thone se nga te gjitha keto do ta kthejme vetem nje aftesi, cilen do te deshiroje qe te te kthehej?", ai tha: "Do te kerkoja qe te me kthehej aftesia ligjerimit", pra, ajo qe ka te beje me artin e fjales. Kur e pyeten se perse?

Ai tha: "Sepse me ane te saj kam mundesi t'i rifitoj te gjitha ato qe kam humbur, duke i bindur te tjeret qe te bashkepunojne me mua!" Nese deshiron qe njerezit te te afrohen dhe te te duan, dije se ti nuk do te hysh ne zemrat e tyre per pasuri-ne e shumte qe ke, as per shkak te bukurise se fytyres tende, as per shkak te prejardhjes tende te fisshme dhe as per shkak te detyres dhe postit qe ke. Ti mund te hysh ne zemrat e tyre me ane te artit tend ne marredheniet me ta. 

Titulli: Arti i bashkëveprimit me njerëzit – nën dritën e traditës profetike
Autor: Muhamed Arifi
Përkthyes: Nasuf Hoxha
Faqe: 232
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Shtëpia Botuese "Furkan"