Adresa e Devotshmërisë

Adresa e Devotshmërisë

Adresa e Devotshmërisë

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Konsideroj se përparësia e këtij punimi qëndron në faktin se mu këtu takohet dija me përjetimin dhe mishërohet këshilla me dashamirësinë e që lexuesit i arrin si produkt final, i këndshë, i gdhendur dhe plotë dobi." - Ekrem Avdiu

Autor: Lulzim Susuri
Faqe: 211
Botues: Privat